21/05/2024

Divorțul Prodan – Reghecampf este iminent, însă discuțiile dintre cei doi par departe de a se încheia. Impresara a venit cu noi declarații.

Anamaria și Reghe au ajuns la final, după 15 ani de iubire în care au realizat o mulțime de lucruri. Între cei doi au intervenit problemele, alte persoane și se apropie acum divorțul. Noi detalii despre proces ies la iveală, deși Anamaria și Laurențiu își doresc ceva ferit de ochii lumii.

Divorțul Prodan – Reghecampf ia proporții

În declarația lui oficială, antrenorul Craiovei a declarat că, într-adevăr, divorțează și că nu are de gând să mai vorbească despre acest subiect de dragul familiei și din respect pentru credința sa puternică în Dumnezeu.

Citește și: Mesajul unei femei a cărei mamă, fostă asistentă, a murit din cauza COVID-19: „Nu apuci să îți iei la revedere”

Au apărut mai multe fotografii în care apare alături de noua lui iubită, Corina Caciuc, apoi Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj surprinzător care pare să facă referire chiar la situația lui din prezent:

“Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”, e mesajul distribuit de Reghe pe contul lui oficial de Instagram.

Divorțul Prodan - Reghecampf ia proporții. Noi detalii

Citește și: Cum arată copiii lui Mihai Petre. Imagini rare cu cele două fetițe

Anamaria Prodan, noi declarații despre fostul ei soț

Între timp, Anamaria Prodan a clarificat acest subiect într-o apariție televizată la Măruță. Totodată, ea și-a lasat și cartea “Da, eu sunt cea mai bună!”, în care își dezvăluie viața. Impresara vorbește inclusiv despre fostul ei soț.

Prodanca și Reghe au colaborat mult și în plan profesional și impresara este cea care îl reprezintă pe celebrul antrenor. Astfel, ea spune că își vor continua relația profesională, pentru că nu are nicio problemă cu asta și va face tot posibilul să se descurce cu această situație.

„Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a declarat Anamaria Prodan conform Telekom Sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *