21/05/2024

Drama lui Céline Dion. În cinci ani, și-a pierdut soțul, fratele și mama. Ea a vorbit despre clipele grele prin care a trecut după aceste tragedii.

Ultimii 5 ani au fost extrem de grei pentru Celine Dion. Artista a pierdut 3 oameni foarte apropiați: pe soțul ei, care i-a fost mereu alături în viața personală, cât și în cea profesională. Această pierdere dureroasă a fost urmată de alte două tragedii, moartea fratelui și a mamei sale.

Drama lui Céline Dion. Și-a pierdut soțul, fratele și mama

Anul trecut, cântăreața a anunțat decesul mamei sale și a dedicat un concert live care a avut loc în Canada pentru „Maman Dion” (mama Dion).

Moartea mamei sale a survenit la patru ani după ce Céline și-a pierdut soțul după o lungă luptă cu cancerului la gât, dar și pe fratele său, Daniel, care la rândul său a murit de cancer, două zile mai târziu.

A fost întrebată dacă are vreun sfat pentru persoanele care au pierdut pe cineva drag, iar Céline Dion a oferit un răspuns emoționant: “Nu poți să te oprești din a trăi. Mergi înainte. Astăzi este prima zi din restul vieții tale”.

Citește și: Liviu Guță divorțează de a doua soție, la nici un an de la nuntă!

Céline Dion și-a pierdut soțul în 2016

Drama lui Céline Dion. În cinci ani, și-a pierdut soțul, fratele și mama

René Angélil, soţul vedetei, a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999. Cum a aflat teribila veste despre sănătatea soţului ei, cântăreaţa care era  atunci în culmea carierei sale a făcut o pauză profesională pentru a fi alături de bărbatul vieţii ei. După nu mai puţin de 38 de şedinţe de chimioterapie şi radiaţii, Angelil a scăpat de cancer în 2000.

Vedeta am mai vorbit despre viața de familie după moartea soțului său, René Angélil, cu care a fost căsătorită timp de 21 de ani.

Din păcate, boala a revenit. În 2013, a fost operat pentru a-şi extirpa o tumoră din gât, după care cancerul a fost din nou în remisie. În august 2014, veştile crunte s-au întors şi Céline şi-a amânat turneul şi concertele din Las Vegas pentru a se afla non stop la căpătâiul soţului ei. Degeaba. În ciuda eforturilor ei de a împiedica boala să se metastazeze, René Angélil a pierdut lupta cu cancerul pe 14 ianuarie 2016.

Citește și: Loredana Groza fără machiaj. Cum arată cântăreața, de fapt

„Să îmi pierd soțul, iar copiii mei să își piardă tatăl, a avut un impact major. Simt că René mi-a oferit atât de mult de-a lungul anilor și încă îmi oferă și în prezent. Îmi privesc copiii și simt că încă trăim cu el. Face parte din viețile noastre în fiecare zi, deci pot să spun că mă simt foarte puternică”, a mai declarat vedeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *