21/05/2024

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani. Fratele regretatei artiste a publicat câteva imagini emoționante cu Petru Jr..

Pe 8 iunie 2009, Mădălina Manole avea să cunoască cea mai mare fericire: devenea mama unui băiețel pe care și l-a dorit enorm. Nimeni nu bănuia atunci că peste doar un an, întreaga țară va deplânge moartea unei îndrăgite artiste. Mădălina Manole a lăsat în urmă o familie îndurerată și dezbinată, dar și un copil care și-a cunoscut mama doar din poze.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani. Imagini emoționante

Miercuri, pe 8 iunie, Petru Jr. a împlinit 13 ani. Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a publicat pe Facebook a mulțime de mesaje și de colaje dedicate nepotului său, pe care nu l-a văzut de când sora lui s-a stins din viață.

Citește și: Alexandra Ungureanu, jignită de Marius Moga: “Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele”

Petru este crescut de tatăl lui, Petru Mircea, care s-a despărțit de familia Mădălinei Manole cu mare scandal.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos!”, a scris Marian, reamintind că relația lui cu Petru Mircea, care i-a fost cumnat, este inexistentă.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani. Imagini emoționante cu Petru Jr.

Citește și: Biletul de adio al Mădălinei Manole. Motivul pentru care s-a sinucis!

12 ani fără Mădălina Manole

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. Chiar când ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere, a înghițit Furadan, un pesticid extrem de toxic, și a murit chiar în casa în care locuia alături de soțul ei, Petru Mircea, și de fiul lor de un an și o lună la acea vreme.

Mădălina Manole avea 43 de ani, o carieră uriașă în spate, dar se spune că trecea, la nivel psihic, prin momente cât se poate de delicate. Și, în ciuda acuzațiilor aduse de familia Mădălinei Manole la adresa lui Petru Mircea, aceștia susținând că nu ar fi fost o sinucidere, procurorii și polițiștii care au anchetat în repetate rânduri cazul au conchis că Mădălina Manole, ”Fata cu părul de foc” și-a pus capăt zilelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *