28/01/2023

Gabi Luncă a fost înmormântată cu covor roșu și porumbei albi. Marea Doamnă a muzicii lăutărești sau “țiganca de mătase”, așa cum a fost supranumită, a fost condusă pe ultimul drum de rude și prieteni.

Lumea muzicii lăturăști a pierdut trei mari valori, în mai puțin de două săptămâni. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au fost răpuși de COVID, lăsând în urmă un gol imens.

Gabi Luncă a fost înmormântată. Imagini emoționante

Gabi Luncă a fost internată în spital pe 13 martie, cu o formă severă de COVID. Artista în vârstă de 82 de ani s-a stins pe 2 aprilie, după o luptă aprigă cu boala.

Citește și: Se schimbă regulile de înmormântare. Ce ce întâmplă în situațiile cu COVID

Artista a fost înmormântată astăzi, fiind condusă pe ultimul drum de familie și apropiați. Fetele artistei Estera, Sara și Rebecca au făcut totul pentru ca Gabi Luncă să părăsească această lume ca o adevărată artistă.

Un covor roșu de 30 de metri a fost așternut la cimitir, iar în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă, 50 de porumbei au fost eliberați către cer. Unul singur a ales să se așeze lângă coșciug, mulți considerând că acesta a fost un semn divin.

Gabi Luncă a fost înmormântată cu covor roșu și porumbei albi. Imagini emoționante!

Gbi Luncă a fost un artist desăvârșit, dar și o mamă cu totul specială, susține Rebecca, de accea pierderea ei este atât de grea și de apăsătoare pentru ele. 75 de coronae au fost așezate la căpătâiul ei.

“De acum, mama ne așteaptă pe noi… Am avut o mamă deosebită deși ea a rămas fără mamă de la 3 ani și jumatate. Toată viața ei și-a dorit să fie mamă și a fost una că nimeni alta. Ea, care știa să facă să plângă sau sa râdă o țară întreagă, era cu totul altfel acasă, era specială… nu exista cuvinte care să o descrie!”, a declarat Rebecca pentru impact.ro.

Sicriul artistei a fost sigilat pentru a respecta toate regulile COVID. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Dămăroaia, alături de soțul ei, Ion Onoriu, decedat în urmă cu 23 de ani, aceasta fiind și ultima ei dorință.

Gabi Luncă a fost înmormântată cu covor roșu și porumbei albi. Imagini emoționante!

Destinul dureros al lui Gabi Luncă

Gabi Luncă a avut o carieră impresionantă, însă o viață marcată de drame. Și-a pierdut mama pe când avea doar 3 ani și a fost crescută de o mamă vitregă care se purta urât cu ea.

A început să cânte alături de tatăl ei Dumitru Luncă, violonist în cadrul Orchestrei Armatei din Ploiești, apoi a devenit cunoscută pentru “muzica orăşenească lăutărească” pe care o interpretează de la 17 ani.

Citește și: Costi Ioniță, bolnav? A făcut dezvăluiri neașteptate la Chefi la Cuțite

Primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat, apoi a aflat că are cancer la sân. Gabi Luncă a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente şi şedinţe de chimioterapie care şi-au pus amprenta asupra fizicului, dar şi psihicului său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *