28/01/2023

Gabriel Cotabiță a fost externat după ce în urma cu câteva săptămâni nu s-a mai putut ține pe picioare și a avut nevoie de ajutorul medicilor. Potrivit informațiilor apărute în presă, artistul se pregătea pentru următorul proiect muzical și a început să se simtă rău.

Cântărețul a fost internat în spital și monitorizat atent de cadrele medicale. Se pare că acum artisul se simte mai bine și este pregătit să-și reia activitatea.

Gabriel Cotabiță a fost externat după câteva zile de spitalizare

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a declarat Gabriel Cotabiță, pentru Impact.ro.

Cu toate că artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre problemele cu care s-a confruntat, medicii au precizat că a ajuns la spital prezentând simptome de accident vascular tranzitoriu.

„Gabriel Cotabiță a ajuns la spital cu simptome de AVC, accident vascular cerebral tranzitoriu, cu recuperare totală. Se simte bine, soția și fetele lui s-au speriat foarte tare. Sunt șanse să fie externat, dacă lucrurile merg bine”, au declarat cu ceva timp în urmă surse din cadrul Spitalului Colentina, pentru sursa citată.

Citește și: Cum arată copiii lui Mihai Petre. Imagini rare cu cele două fetițe

Cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță. E mai tânără cu 27 de ani decât el

Gabriel Cotabiță a trecut printr-un moment extrem de dificil în 2015, atunci când a stat în comă din cauza unui atac cardio-respirator. Și-a revenit miraculos și s-a decis să se bucure cât mai mult de viață.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe Alina, imediat ce a ieșit din comă. La vremea aceea, artistul se mira de gestul său, după cum declara într-un interviu pentru revista „Taifasuri”:  „Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine!”.

Cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță. E mai tânără cu 27 de ani decât el

Alina are 38 de ani, iar Gabriel Cotabiță 65 de ani.  Sunt împreună de mulți ani, așa că multă lume s-a întrebat dacă își vor întemeia vreodat o familie. Se pare, însă, că tânăra nu își dorește să devină mamă.

Cotabiță a precizat motivul pentru care nu poate avea copii cu actuala lui soție. Acesta a precizat că cele trei fete ale lui cu prima soție, respectiv Aela și gemenele Milena și Eliza sunt de modă veche și s-ar supăra extrem de tare dacă tatăl lor le-ar face un frate sau o surioară.

“În primul rand, că nu poate și cred că nici nu ne-ar conveni amândurora. Am deja trei copii. Problema este în felul următor: dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiția: băi, te însori, dar să nu mai faci alți copii. Eu n-am zis nimic.

Problema e că Alina e cu un an de zile mai mare decât ele și automat… Deși par că sunt moderne, sunt rămase pe stilul vechi. Mama lor rămâne mama lor, orice ar fi. Am trăit ani de zile împreună, avem trei copii, ne leagă foarte multe lucruri”, spunea artistul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *