21/05/2024

Inna și Deliric trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se afișează împreună, însă fără a epata, încercând să-și țină relația cât mai discretă. Iată de cât timp sunt împreună și cum au ajuns să formeze un cuplu.

Inna nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai de succes cântărețe din România, piesele sale ajungând în clasamentele radio din toate colțurile lumii. Artista în vârstă de 34 de ani are o carieră impresionantă și o frumoasă poveste de iubire cu Deliric.

Inna și Deliric. De cât timp sunt împreună

După ce au fost văzuți din ce în ce mai des împreună și au apărut numeroase zvonuri privind o relație de dragoste, Inna și Deliric au recunoscut că formează un cuplu.

Primele zvonuri privind relația lor au apărut în vara anului 2020 și, dacă la început erau mai reticenți în gesturi, se pare că cei doi nu mai țin cont de nimic. Petrec foarte mult timp împreună și se bucură de fiecare clipă petrecută unul în compania celuilalt.

Recent, Inna a dezvăluit că se înțeleg foarte bine și că au foarte multe lucruri în comun. Artista a mărturisit că se află într-unul dintre cele mai bune momente din viața sa.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru Unica.

În ceea ce privește felul în care a fost cucerită, Inna a mărturisit că nu este o femeie greu de impresionat: ”Știu că trebuie să fii un om special să îmi atragi atenția”.

Inna și Deliric. De cât timp sunt împreună și cum s-au cunoscut
Sursă foto: instagram.com

Citește și: Sebastian Chitoșcă, distrus de durere după despărțirea de soție

Cine este Deliric

Nici Deliric nu este străin publicului. Răzvan Eremia, numele lui real, are 39 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. Artistul a pornit, în 1999, CTC, alături de DOC și Vlad Dobrescu. Trupa a pus bazele, în 2002, primului label independent de hip-hop din România, „Facem Records”.

În ultima vreme însă a lăsat deoparte muzica și s-a axat pe afacerea pe care o deține. Deliric a devenit un antreprenor de succes, cu un business de peste 300 de produse și o cifră de afaceri de 1 milion de euro. Deține brandul “PORC”, pornit dintr-o glumă, care a ajuns să aibă un succes uriaș printre tineri.

Rapperul a povestit că își făcea singur hainele, așa a pornit pasiunea pentru fashion. Ceva mai târziu, mai exact în 2011, artistul a pus la vânzare trei tricouri PORC. Acum a ajuns să dețină ubn business de aproape 1 milion de euro.

“Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro. Eu am mereu o abordare precaută și încerc să-i sperii, ca să înțeleagă în ce se bagă, pentru că uneori nu ești făcut pentru asta. Am făcut Finanțe – Bănci la ASE și știu să fac rapid un calcul de profitabilitate”, a spus Deliric într-un interivu pentru Revistabiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *