21/02/2024

Sebastian Chitoșcă este distrus de durere după despărțirea de soție. Fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit că participarea l-a emisiunea de la Kanal D i-a distrus relația. 

Sportivul în vârstă de 28 de ani trece printr-o perioadă dificilă, după ce soția lui, Alexandra, a decis să pună punct căsniciei. Acesta s-a mutat din casa în care locuiau împreună în Germania și a dezvăluit că nu mai ține legătura cu ea. Chiar și așa, suferința îl macină, iar asta se vede și din postările sale de pe rețelele de socialziare.

Sebastian Chitoșcă, distrus de durere după despărțirea de soție

Fostul Faimos s-a reîntors în România și susține că este pregătit să ia viața de la capăt, însă recent a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un mesaj cu subînțeles pentru fosta lui soție.

„Să am încredere în tine e decizia mea. Să îmi dovedești dreptatea e șansa ta”, este mesajul transmis de Sebastian Chitoșcă, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Sebastian Chitoșcă, distrus de durere după despărțirea de soție

Citește și: Anca Țurcașiu, transformată total: “Așa arăți mai nou? Te-ai deformat!”

Survivor România i-a stricat căsnicia

Sebastian Chitoșcă a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia lui, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. El a admis că atât el, cât și Alexandra au suferit teribil în lunile pe care fostul mijlocaș le-a petrecut în Republica Dominicană, la Survivor. Acesta a povestit de la ce a pornit totul:

„Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro.

Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro.

Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?» Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat. Nici eu nu puteau spune altceva, nu-i condamn pe cei de la emisiune. Oamenii au spus ce am semnat eu.

De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul.

Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni. O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere. O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală”, a povestit Sebastian Chitoșcă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *