21/05/2024

Loredana, declarații indecente la Neatza! Artista a mers la emisiunea prezentată de Răzvan și Dani alături de Costi Ioniță, unde au vorbit despre noua lor piesă, ajunsă deja pe locul 1 în YouTube.

Așa cum era de așteptat, Loredana a avut o apariție surprinzătoare, iar declarațiile sale i-au făcut pe cei din platou să roșească.

Costi Ioniță și Loredana Groza, despre piesa “Fericire”

Încă de la început Costi Ioniță a ținut să precizeze că noua piesă a Loredanei Groza, “Fericire”, nu este manea, așa cum susține toată lumea.

“Toată lumea spune că e manea. Să ne uităm în dicționar să înțelegem. Maneaua este un cantec de dragoste cu influențe orientale. Aceaste melodii nu au niciun fel de influențe. Cum s-ar numi acest stil? Nu este manea”, a explicat Costi Ioniță.

Citește și: Vedete din România fără machiaj. Imagini incredibile!

Un alt aspect extrem de controversat este numărul artiștilor care au luat parte la acest proiect. Mai precis, pe lângă Loredana Groza și Costi Ioniță, în videoclip mai apar și Jador, Culiță Sterp, Baboiash, Vali Vijelie, Florin Salam, Nicu Paleu, Adi de la Vâlcea și Jean de la Craiova.

“Am zis hai să vedem dacă putem să fim mai mulți. Cume vorba, unde-s doi puterea crește. Pionul principal a fost, bineînțeles, Loredana care a acceptat din prima, nici nu a ezitat. Asta înseamnă să fii artist și să te reinventezi”, a declarat Costi Ioniță.

Loredana, declarații indecente la Neatza: "Trebuie să mă dezbrac. Dar nu-i problemă la mine"

Loredana a îmbrățișat proiectul fără să stea prea mult pe gânduri:

“Costi e un tip extrem de practic. Eu când am văzut ce a pregătit am zis că el e omul meu. Este un mare artist, un mare producător. Un vizionar. Are curajul să-și depășească limitele și prejudecățile”, a mai spus Loredana Groza.

Loredana, declarații indecente la Neatza

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate vedete din România, iar aprițiile sale îi pun pe jar pe internauți, dar nasc și multe controverse. Lori a devenit deja cunoscută pentru decolteurile extrem de îndrăznețe cu care se afișează, iar Dani a glumit și pe această temă.

“Toți se întreabă cât de decoltată mai vine Loredana de data asta la Neatza. Avem poliția decolteelor în spate (…) Ultimele două dăți am avut hârtie făcută la CNA de niște doamne, care au zis că e prea.. “, a spus Dani.

Citește și: De ce nu face Delia copii? A vorbit pentru prima dată despre asta

Replica artistei nu a întârziat să apară: “Da, se face test dacă sunt silicoane sau nu. Aici e pe natural”, iar declarațiile ei au continuat să îi lase pe cei doi prezentatori fără cuvinte.

“E prea cald la voi. Trebuie să mă dezbrac. Dar nu-i problemă la mine. Odată dau jacheta jos”, a mai spus Loredana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *