21/02/2024

Mama Asianei Peng, cea cu care fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf are o relație, se implică în scandalul momentului. După ce inițial i-a luat apărarea, Silvana Peng a atacat-o dur pe impresară. Iată ce a putut spune despre Anamaria Prodan.

Scandalul dintre Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc pare departe de a se încheia. Impresarul de la FC Craiova a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie în care apare alături de iubita lui, de fiul lui, Luca, și de iubita acestuia, Asiana Peng.

Acesta a venit și cu un răspuns, după ce mama gimnastei a făcut câteva declarații acide la adresa Corinei Caciuc:

“După ce și cât am citit, o văd pe această Caciuc cam așa: după idila cu Kamara și cu 5 miliarde câți or mai fi fost înainte, că nu i-a numărat nimeni, eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături în nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, în interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?”, a spus Silvana Peng.

Mama Asianei Peng, declarații dure la adresa Anamariei Prodan: "Dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc"
Luca și Asiana Peng

Vezi aici declarația lui Laurențiu Reghecampf

Mama Asianei Peng, declarații dure la adresa Anamariei Prodan

Mama Asianei Peng a luat foc după ce Anamaria Prodan a făcut câteva declarații referitoare la faptul că Asiana Peng, Luca și Corina Caciuc au o afacere împreună.

Citește și: Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

Întrebată dacă până acum a întâlnit-0 pe impresara, Silvana Peng a precizat că această o evită:

“Cred că fuge, îi e frică tare, o simt, îi e frică, vă spun eu. Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, ‘amantele, femeile’ și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, ‘prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e’, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva”, a spus femeia, pentru fanatik.ro.

”Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se număra și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc. A uitat probabil că a despărțit o familie!”, a conchis Silvana Peng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *