21/05/2024

Maria Constantin este o cântăreață de muzică populară, care a devenit mai cunoscută prin relația pe care a avut-o cu Marcel Toader. Dacă pe plan profesional îi merge strună, a avut multe cumpene în viața amoroasă, până la 34 de ani.

Se pare că Maria Constantin și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele lui Robert Stoica. Actualul iubit al cântăreței ar fi însă însurat și ar avea un copil, potrivit surselor cancan.ro. Totuși, bărbatul şi soţia sa ar fi separaţi, însă nu au divorţat cu acte.

Cine este iubitul Mariei Constantin

Se pare că cei doi locuiesc împreună de un an de zile, însă cântăreața a preferat să-și ferească relația și iubitul de lumina reflectoarelor. Robert Stoica are afaceri imobiliare și o pensiune în Argeș, iar el și iubita lui sunt nedespărțiți, susțin surse din anturajul vedetei pentru Impact.ro.

“Este iubitul meu, locuim împreună de un an de zile. Am postat o poză cu el, dar nu vreau să-mi mai expun viața privată ca și până acum. El nu face parte din lumea muzicală, nu e persoană publică și vreau să-l protejez, pentru că nu e obișnuit cu lumina reflectoarelor. Plus că nu vreau să se mai intre cu bocancii în viața mea, ca până acum”, a declarat Maria Constantin.

Citește și: Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

Deși are la activ două căsnicii ratate, fosta soție a lui Marcel Toader nu exclude însă posibilitatea de a se căsători din nou, cu atât mai mult cu cât a primit și inelul de logodnă chiar de ziua ei.

Citește și:

Maria Constantin, dezvăluiri despre bărbații cu care s-a iubit

Viața amoroasă a Mariei Constantin a fost una tumultoasă până să-l întâlnească pe Robert Stoica. Vedeta a povestit cu ceva timp în urmă că a avut doar cinci relații de iubire, iar două dintre acestea au fost alături de bărbați importanți în showbiz.

Doar doi ani de zile au fost căsătoriți Maria Constantin și Marcel Toader. Povestea lor de iubire a fost curmată brusc de un scandal izbucnit în urma acuzațiilor lui Marcel la adresa soției sale, pe care o făcea responsabilă de infidelitate. Au divorțat, iar în 2019 omul de afaceri a decedat.

Maria Constantin, dezvăluiri despre bărbații cu care s-a iubit: "Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg"

“Nu am mai vorbit despre viața mea personală. Aceste lucruri au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg. Au fost aproape 4 ani de relație, 2 ani de căsătorie. Eram separați (n.red. în momentul morții lui Marcel Toader), fiecare era cu viața lui. Am ales să mă retrag din scandal, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu. S-au scris și s-au spus atât de multe lucruri neadevărate. Am ales să închei definitiv acest capitol din viața mea”, spunea Maria Constantin.

Pe lângă mariajul său cu Marcel Toader, cântăreața a trăit o poveste de dragoste și cu fotbalistul Dacian Varga.

Maria Constantin şi Dacian Varga au fost împreună timp de un an de zile. Deși mulți credeau că relația lor este una fericită, cuplul a luat decizia de a se despărți brusc.

“Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, spunea Maria Constantin după despărțirea de Dacian Varga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *