29/07/2021

Oana Roman a slăbit enorm. Deși a început să țină dietă cu ceva timp în urmă, se pare că vedeta și-a surprins fanii cu ultimele fotografii publicate pe Instagram. Oana arată spectaculos!

Fiica lui Petre Roman a trecut printr-un divorț dureros, dar și printr-o transformare spectaculoasă. A slăbit enorm și pare că se bucură de ceea ce viața îi oferă.

Oana Roman a slăbit enorm

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a fost mai mereu ținta criticilor din cauza greutății sale. Aceasta a decis să facă o schimbare în 2019, iar rezultatele au început să apară treptat.

Mulți au acuzat-o că și-a făcut o operație de micșorare de stomac sau chiar că își editează pozele și că schimbările nu sunt atât de spectaculoase pe cât ar vrea ea. Cert este că vedeta pare să se simtă din ce în ce mai bine în pielea ei și nu ține cont de părerile răutăcioase.

Nu a dezvăluit niciodată cât a slăbit, însă a precizat că nu a făcut nicio intervenție chirurgicală.

„2019 -2021. Fix doi ani între poze. Totul a început la o clinică, careia îi datorez practic rezultatul si motivația mea, și apoi în mintea mea s a schimbat ceva. Proceduri, dietă, apoi și ceai. În 2022 mi am promis ca voi ajunge la finalul acestui proces”, a notat Oana Roman în descrierea unui colaj cu două imagine care o au ca personaj principal, din două etape diferite ale vieții sale.

Citește și: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți: “Am emoții deja!”

Oana, felicitată pentru cum arată

Recent, Oana a publicat mai multe fotografii pe Instagram, iar fanii au felicitat-o pentru felul în care arată. Mai mult, au existat și comentarii în care vedeta era îndemnată să se oprească din slăbit, căci arată foarte bine așa.

Oana Roman a slăbit enorm. I-a lăsat pe toți fără cuvinte cu pozele de pe Instagram: "Gata, ajunge cu slăbitul"
“O ținută lejera, care te avantajează. Îți stă foarte bine!, Pur si simplu perfectă!❤️❤️❤️, ti sta super asa! Iti scoate in evidenta talia. Felicitari pentru rezultate si spor in continuare!, Oana, dacă poza nu este prelucrată, gata, ajunge cu slabitul!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite la această fotografie.

About Author

Daniela Ionașcu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *