21/05/2024

Prințul Louis i-a dat bătăi de cap lui Kate Middleton la Jubileul Reginei. Imaginile cu el au devenit virale pe rețelele de socializare. Toții ochii au fost ațintiți asupra lui.

Prințul Louis a fost, de departe, vedeta numărul unu de la Jubileul Reginei Elisabeta a II-a! Imaginile cu băiatul ducesei Kate Middleton au împânzit internetul, făcând deliciul publicului.

Prințul Louis i-a dat bătăi de cap lui Kate Middleton la Jubileul Reginei

Fiul în vârstă de 4 ani al prințului William și al ducesei de Cambridge a făcut propriul show în loja regală în timpul paradei de duminică, după ce joi, în prima zi a Jubileului, a amuzat publicul cu tot felul de grimase expuse chiar de la înălțimea balconului Palatului Buckingham. Unii l-au comparat cu Macaulay Culkin în „Singur acasă”.

Prințul Louis i-a dat bătăi de cap lui Kate Middleton la Jubileul Reginei. Imaginile cu el au devenit virale

Louis a stat la parada de duminică în loja regală lângă mama sa, alături de frații săi mai mari: prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani, și prințul George, în vârstă de 8 ani. În lojă s-au mai aflat tatăl său, prințul William, și bunicii, prințul Charles și Camilla, ducesă de Cornwall.

Micul Prinț n-a stat locului o clipă: s-a bucurat, a râs, s-a plictisit, și-a supt degetul, s-a mirat, și-a pus mâinile la ochi, a căscat, a făcut gesturi de rocker, a aplaudat, s-a strâmbat la mama sa, s-a alintat, s-a fâțâit, s-a suit în picioare pe scaun, a mers când în brațe la tată, când în brațe la bunic.

În contrast cu el, frații săi mai mari au fost mult mai rezervați și mai cuminți, dar el a pus serios la încercare răbdarea ducesei Kate.

Citește și: Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, tânărul milionar de la Imperiul Leilor

Ducesa a încercat în cel mai politicos mod cu putință să îi spună fiului ei că nu este frumos ce face. Evident, acesta nu a ascultat-o din prima. Maimuțărelile lui i-a cucerit pe toți, cu toate că a provocat câteva situații stânjenitoare pentru soția lui William.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *