21/05/2024

Reacțiile oamenilor după ce Cosmin Seleși a dezvăluit că s-a vaccinat cu doza 3 sunt total neașteptate. Ce a pățit vedeta după ce a publicat o poză cu el din timpul vaccinării. 

Fosta vedetă de la Antena 1 s-a imunizat cu doza 3 și a publicat o fotografie pe Facebook. Ce a urmat e total neașteptat. Postarea lui a devenit virală.

Reacțiile oamenilor după ce Cosmin Seleși a dezvăluit că s-a vaccinat cu doza 3

“Gata! Mi-am facut doza 3!
Astept parerile specialistilor in medicina de pe Facebook sa-mi spuna ce rau mare am facut si cati bani am luat!
Sa curgă……”, este mesajul publicat pe Facebook de către Cosmin Seleși, alături de o poză din cabinetul medicului.
Reacțiile oamenilor după ce Cosmin Seleși a dezvăluit că s-a vaccinat cu doza 3
Sursă foto: Facebook

Exact așa cum se aștepta, postarea lui a adunat mii de comentarii și aprecieri. Reacțiile oamenilor sunt savuroase: “Eu deja o am făcută de 3 saptamani…am update la 15G…totuși sunt dezamăgită că nu au activat funcția de superwoman..”, “O să faci solzi pe spate”, “Oculta mondială te-a acaparat și pe tine. Ce sa zic…eu cred că este fake și că te-a ‘înțepat’cu altceva. Sănătate multa “.

Chiar și Cabral a reacționat la postarea lui: “Am citit comentariile. De azi încolo te privesc cu alți ochi. Atâta răbdare?! Meam! “.

Deși a fost făcută sub formă de glumă, postarea fostului prezentator de la “Te cunosc de undeva” ascunde și un sâmbure de adevăr. Încă de la debutul pandemiei, multe vedete au fost acuzate că sunt plătite pentru a dezvălui pe rețetele de socializare că s-au îmbolnăvit de COVID.

Citește și: Ce părere are Pavel Stratan despre căsătoria Cleopatrei, la doar 18 ani

Vedete plătite să spună că au COVID?

Andreea Esca, Adelina Pestrițu, Gică Popescu, Andi Moiescu sau Virgil Ianțu sunt doar câteva vedete din showbiz-ul românesc care s-au confruntat cu noul virus. Toți au primit aceeași întrebare: “Câți bani au luat pentru a se declara bolnavi?”

Virgil Ianțu a dat un răspuns genial atunci când a fost întrebat cu cât a fost plătit să spună că are COVID, acesta a dat un răspuns savuros: “Mie: 60 de lei. Dar alții au primit mai mult”.

S-a supărat când a văzut că oamenii nu cred în existența virusului și a fost dezamăgit de apariția unor astfel de zvonuri. Chiar și așa, Virgil Ianțu a declarat că nu pune la suflet acuzații false.

„Pe mine nu mă ating vorbele neadevărate. Nu mai suntem la teorii, suntem departe. Am răspuns ironic pe Internet că am luat 60 de lei”, a povestit Virgil Ianțu în cadrul unei emisiuni TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *