21/05/2024

Reghecampf i-a cerut iertare Anamariei Prodan, după ce impresara a aflat că este înșelată. Ce spune despre fostul ei soț și noua lui iubită. 

Invitată la Podcastul lui Codin Maticiuc, de două ori, Anamaria Prodan a făcut declarații neașteptate despre căsnicia ei, care ar fi fost pe butuci după nunta de cristal, care a avut loc în vara anului trecut.

Reghecampf i-a cerut iertare Anamariei Prodan

Ea a lăsat să se înțeleagă că Reghecampf a avut mai multe amantlâncuri de-a lungul timpului, peste care ea a trecut cu vederea. Mai mult, antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi fost șantajat de către actuala lui iubită luni la rând.

Potrivit spuselor ei, Reghe și-ar fi cerut iertare de la ea, după ce ea a aflat de relația pe care o are cu Corina Caciuc.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie, eu îl credeam când spunea că a terminat cu… Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe. Dacă omul a venit și mi-a spus: «Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu, eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste»”, a spus Anamaria Prodan.

După ce l-a iertat, Laurențiu Reghecampf ar mai fi dat încă o lovitură familiei. Soția lui povestește că acesta a plecat la două zile după nunta de cristal și ar fi luat cu el și două ceasuri valoroase.

Reghecampf i-a cerut iertare Anamariei Prodan: "Iartă-mă, ești îngerul meu"

Citește și: Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

Impresara știe mesajele pe care amanta i le trimitea soțului ei

Totodată, ea i-a arătat lui Codin Maticiuc mesajele pe care Corina Caciuc i le trimitea soțului ei:

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: «E pandemie, nu se poate divorța acum». Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: «Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi». 

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa.  

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: «Am agățat-o la bar la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut». Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca «ajutor familie». Azi îmi scrie: «Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa-numita agenție de escorte creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine». El se chinuie să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *