21/05/2024

Smiley și Gina Pistol, ironizați pe internet, după ce artistul a publicat un videoclip neașteptat pe rețelele de socializare.

Smiley a publicat pe Facebook și Instagram un scurt videoclip în care apare alături de Gina, în timp ce se sărută pătimaș printre rafturile unui magazin. Cântărețul a vrut să le reamintească astfel lansarea piesei „Mi-aduc aminte”, ce face parte din EP-ul “Mai mult de-o viata”.

Smiley și Gina Pistol, ironizați pe internet

Imaginile nu au fost privite cu ochi buni de toți internauții, mulți dintre ei catalogându-le drept penibile. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare la scurt timp după ce a fost publicat.

„Cu o zi inainte de lansare ne cam ia valul… “Mi-aduc aminte” maine de la 18:30 pe Youtube”, a scris artistul în dreptul clipului cu Gina Pistol.

Așa cum era de așteptat, imaginile au împărțit internauții în două tabere. Unii i-au lăudat – “Sunteți frumoși și superbi împreună 😍mă bucur enorm pentru voi ca sunteți o familie, faceți ce vreți voi, lumea oricum vorbește!! 🙌❤️”, “Ce frumoasa este iubirea voastră!”, alții i-au criticat –  “Naspaaaa….. scena de rahat!”, Dezgustător…”, “Nu dă prea bine..acasă nu este loc..parcă pozați în filme XX..o bilă neagră..”

Bineînțeles, au existat și multe comentarii amuzante: “Legenda spune ca următorul copil se va chema LIDL”, “Asta e reclama la apa? 😂”, “Fain pe la Kaufland …🤣🤣🤣”.

Citește și: Loredana Groza, făcută praf de Dana Budeanu: “Ce este în neregulă cu tine?”

Smiley a lansat un serial muzical

Smiley a deschis o etapă epică în cariera sa şi a lansat serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit.

„Mi-aduc aminte” este a patra piesa extrasa de pe EP-ul “Mai mult de-o viata” și va fi lansată pe YouTube pe 10 februarie.

„La acest final de noiembrie, încep un proiect diferit faţă de tot ceea ce am făcut eu până acum, proiect în care mixez pasiunea pentru actorie şi film, dragostea de muzică şi bucuria jocului cu emoţiile din trecut, prezent şi viitor. M-a dezmorţit complet acest proiect si m-a făcut să-mi amintesc cât de multe şi frumoase sunt căile prin care putem spune poveşti şi ce emoţii puternice pot naşte ele”, declara Smiley despre serialul muzical înainte de lansarea acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *