21/05/2024

Ștefan Bănică Jr., cu ochii vineți pe stradă. În câteva imagini realizate de paparazzi de la Cancan, artistul a șocat la cea mai recentă apariție în public. 

Artistul în vârstă de 54 de ani a fost surprins intrând într-o farmacie din zona Dorobanți, din Capitală, însă a fost aproape de nerecunoscut. Ștefan Bănică Jr. impresionează cu imaginea aproape de perfecțiune în fiecare apariție a sa, însă nu la fel a fost și de această dată.

Ștefan Bănică Jr., cu ochii vineți pe stradă.

Cântărețul a intrat în farmacie, unde se pare că i-a arătat farmacistei un medicament pe telefon. Artisul a fost fotografiat vânăt la ochi și cu o “oarecare” disperare în privire.

Potrivit cancan.ro, cel mai probabil artistul a suferit o intervenție estetică la nivelul feței. poteze ar fi multe, însă cel mai aproape de adevăr ar putea fi o intervenție estetică. Mai exact, ar putea fi vorba despre blefaroplastie inferioară, o intervenție chirurgicală menită să „repare” pleoapele căzute, care implică îndepărtarea excesului de piele, mușchi și grăsime.

Pe lângă aspectul mai tânăr și odihnit al ochilor, această operație ar putea avea și alt scop: îmbunătățirea vederii.

Ștefan Bănică Jr., surprins pe stradă cu ochii vineți. Ce se întâmplă cu artistul?
Sursă foto: cancan.ro

Bineînțeles, în urma publicării acestor imagini, au apărut și glume, mai ales că fotografiile vin la scurt timp după Valentine’s Day. Oamenii ;i-au dat cu presupusul despre ceea ce ar fi putut păți artistul: “A făcut vreo operație estetică care-l va întineri”, “I-a dat Lavinia ca nu i-a adus flori!”.

Citește și: Bianca Drăgușanu a refuzat să se demachieze în direct la TV: “Nu mă convingi nici cu 500.000 de euro”

Lavinia Pârva, schimbată de operațiile estetice

Nu ar fi de mirare ca Ștefan Bănică Jr. să apeleze la operații estetice, mai ales că și soția lui, Lavinia Pârva, a pășit des în cabinetul medicului estetician în ultima perioadă.

Lavinia Pârva are doar 36 de ani, însă a suferit deja numeroase intervenții estetice la față, asta pe lângă operațiile de la sâni. De altfel, decolteul ei este mult mai generos decât în trecut. Fanii s-au mirat când au văzut-o cu fața umflată, iar ea s-a simțit nevoită să justifice noul ei look:

“În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!”, a declarat ea.

În anul 2019, Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oara. Lavinia Pârva a născut un băieţel, care a primit numele Alexandru Bănică. Se presupune că tatăl a vrut ca băiatul său să poarte numele Alexandru, și în memoria fratelui său, dispărut.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *