21/02/2024

Viorel Lis, de urgență la spital! Fostul primar al Capitalei în vârstă de 77 de ani a suferit un infarct, duminică dimineața, fiind internat în spital. 

Se pare că Viorel Lis se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate. El a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce a suferit un infarct/ El a fost operat de urgență, iar medicii i-au implantat un stent, potrivit cancan.ro.

Viorel Lis, internat de urgență în spital!

Fostul edil al Capitalei trece , din nou, prin momente dificile. Oana Lis i-a fost tot timpul alături și speră ca soțule ei să treacă cu bine și peste această problemă.

Viorel Lis, internat de urgență în spital! Fostul primar al Capitalei a făcut infarct

Citește și: Antonia a recunoscut! Îi este rușine să vorbească în limba română: “Este un blocaj”

Este pentru a doua oară ultima lună când Viorel Lis ajunge la spital. În februarie, el a ajuns în spital cu arsuri grave. Fostul edil al Capitalei a vrut să se încălzească la un radiator și adormit cu picioarele pe el, moment în care s-a ars și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape. Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana.

Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a declarat Viorel Lis, la momentul respectiv.

Oana Lis, după COVID: “E o minune că nu a ajuns la ATI!”

La finalul anului trecut, soții Lis au mai trecut printr-o încercare, după ce amândoi au fost infectați cu COVID chiar după ce s-au vaccinat cu a treia doză și au avut nevoie de îngrijirile medicilor.

“Eu simt că am acum a doua șansă la viață! Știu că nu e ceea ce unii vor să audă, dar ne-a salvat faptul că am fost vaccinați, că am mers din prima zi la evaluare la spital. Eu o să mai fac o radiografie la o lună după externare. Acum sunt OK! Viorel este încă în convalescență, el se recupereză mai greu, dar din moment ce i-au dat drumul acasă, deși a avut o formă de Covid medie spre gravă, e mai deteriorat! Este o minune că trăiește! E o minune că nu a ajuns la ATI! Am văzut pe pielea mea că boala asta nu are nicio legătură cu răceala”, a spus Oana Lis, pentru ciao.ro, imediat după ce s-au vindecat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *