21/05/2024

Viorica de la Clejani, criză în direct la TV, în scandalul provocat de Fulgy. Cântăreața nu a mai rezistat și le-a luat apărarea copiilor ei.

Margherita era pe primele pagini ale ziarelor în urmă cu un an, atunci când a provocat un accident auto. Analizele au arătat că aceasta consumase substanțe interzise înainte de a se urca la volan.

Explicațiile lui Ioniță de la Clejani pentru comportamentul lui Fulgy

Când lucrurile păreau că intră pe făgașul normal în familia Clejanilor, iar Marga a renunțat la scandal, Fulgy, mezinul familiei, în vârstă de 23 de ani, a creat o adevărată furtună în showbiz. El a fost prins drogat la volan, dar asta nu este tot. Le-a declarat război multor altor vedete autohtone.

Ioniță și Viorica de la Clejani și-au apărat copiii, chiar dacă toată lumea i-a arătat cu degetul. Au făcut turul emisiunilor TV și a avut o singură explicație pentru comportamentul halucinant al lui Fulgy: vrea popularitate și o face precum celebritățile din SUA.

„E foarte delicată situația. El a avut strategia lui, dar strategia merge până la un punct. Sunt niște lucruri pe care nu le faci, nu suntem în America și tu nu ești Snopp Doog. Cum dracului să controlăm noi ca părinți situația când cele mai importante la momentul ăsta sunt like-urile, vizualizările, toate tâmpeniile astea! Fulgy este foarte sensibil.

S-au întâmplat lucrurile astea pentru că nu a știut să-și gestioneze emoțiile. Nici Fulgy și nici Marga nu sunt pregătiți pentru western-ul sălbatic din București. Acești copii au greșit, dar noi ne ocupăm de ei și de lege. Îmi cer scuze dacă Fulgy în live-urile lui a pronunțat câteva nume, nu vreau să vă supărați pe el. Haideți să ne ocupăm de el”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Pro TV.

Citește și: Oana Roman a slăbit enorm. I-a lăsat pe toți fără cuvinte cu pozele de pe Instagram: “Gata, ajunge cu slăbitul”

Viorica de la Clejani, criză în direct la TV: "Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor"

Viorica de la Clejani, criză în direct la TV

În timp ce Ioniță este mai calculat și are grijă la ce spune, Viorca a răbufnit, sătulă ca Fulgy să fie judecat și arătat cu degetul. Aceasta a spus că

„Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații.

Citește și: Cea mai scumpă partidă de amor. Ce a pățit un bărbat care a chemat acasă o prostituată

Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el”, a zis Viorica la Vorbește Lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *