21/05/2024

Zanni și Ana Porgras, într-o relație la Survivor? Jador a făcut declarații neașteptate în consiliul de eliminare. Toți au rămas fără cuvinte.

Jador a dezvăluit în cadrul consiliului în urma căruia Majda a fost eliminată că Ana Porgras este protejata lui Zanni, fiind iubita lui. Bruneta a negat pe loc afirmații făcute de acesta, în timp ce Zanni a refuzat să comenteze.

Zanni și Ana Porgras, într-o relație?

Jador a venit cu noi precizări în ceea ce privește relația lui Zannidache cu Ana: “Eu știam că sunt iubiți, acum nu mai sunt iubiți sau ce sunt ei. Vor să ascundă relația. Eu cred că fata asta nu se potrivește deloc cu el. Are altă gândire, mult mai bună decây toți patru bărbați la un loc”.

Zanni și Ana Porgras, într-o relație la Survivor? Au spus adevărul

Cei doi au fost surprinși în ipostaze intime, însă amândoi au negat faptul că între ei există ceva mai mult decât o prietenie.

„Avem o relație de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred că nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a spus fosta gimnastă despre legătura cu Zanni.

Ana Porgras a negat chiar de la consiliu faptul că ar fi iubita lui Zanni, apoi a dezvăluit că a deranjat-o ce a făcut Jador.

“M-a deranjat. Nu sunt iubita lui Zanni. Nu mi s-a părut corect să scoată în evidență o chestie neadevărată”, a spus Ana.

Zanni nu a făcut nicio declarație atunci, însă a venit cu precizări clare: “Ana nu este iubita mea și nu va fi niciodată. Eu nu am avut iubită niciodată. Viața mea este o comedie, o aventură, nu pot să mă rezum la o singură iubită”.

Citește și: Alexandra Stan a recunoscut: “Am furat mâncare la Survivor”

Adevărul despre relația dintre Zanni și Ana

Zanni și Ana Porgras, într-o relație la Survivor? Au spus adevărul

Pe rețelele de socializare circulă o fotografie realizată înainte de competiție, în care cei doi apar împreună. Mai precis, fosta gimnastă îi vopsește părul lui Zanni, ceea ce a dat fanilor de gândit.

De fapt, cei doi s-au întâlnit la Brașov înainte de competiție, unde au făcut cumpărături, ca mai apoi Ana să-l vopsească pe Zanni în apartamentul ei, ea fiind pasionată de acest domeniu.

Citește și: Ce avere are Mohammad Murad. A intrat in Imperiul Leilor

Imaginile au fost publicate chiar de Zanni pe contul lui de YouTube înainte de a pleca în aventura din Republica Dominicană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *