21/05/2024

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf! Se pare că impresara a întors foaia și a decis să rupă tăcerea despre aventura soțului său.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu pare să ia sfârșit, deși cei doi au anunțat că vor divorța și că nu mai există nicio șansă de împăcare între ei.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf

Într-un interviu pentru website-ul italian TUTTOmercatoWEB, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații usturătoare la adresa antrenorului.

„A fost o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situație jenantă, pentru că noi suntem celebri în România. Rușinea adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la o situație intolerabilă”, a declarat impresara.

„E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei”, a mai spus ea.

Aceasta nu este însă singura  escapadă amoroasă a lui Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan susține că soțul i-a mai fost infidel în trecut.

„Noi ne uitam după alte domnișoare. Au venit, au trecut. [Reporter: Au fost mai multe?] Așa spunea Gigi Becali. Au venit, au trecut, l-am ajutat de fiecare dată să treacă peste momentele de slăbiciune. Dar când ajungi la un asemenea nivel, înseamnă că efectiv nu poți să stai acolo sus. Și atunci te întorci acolo unde îți este locul”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf: "Am muncit mult să-l fac cunoscut"

Citește și: Roxana Vancea, fără fițe de vedetă: “Am născut la stat”

Reghecampf va deveni tată pentru a treia oară

Corina Caciuc, sau Bilcon cu mai este cunoscută, ar fi deja însărcinată în trei luni și s-ar fi mutat deja cu antrenorul la Craiova. Cei doi nu se mai ascund și au decis să arate cât de mult se iubesc. Laurențiu Reghecampf pare foarte fericit alături de noua iubită, care, potrivit zvonurilor, îi va dărui o fetiță.

Femeia a reacțioant pentru prima data de la izbucnirea acestui scandal printr-o postare pe Instagram și i-a luat apărarea iubitului ei:

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă.

Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”, este mesajul acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *