18/07/2024

Mesajul unei amante pentru soțiile înșelate a devenit viral. Amy Kupps este de meserie amantă căreia și îi face plăcere să se culce cu bărbați care sunt deja în relații. Femeia este mândră de ceea ce face și crede că partenerele bărbaților cu care se culcă sunt de vină pentru aceste escapade.

Modelul din Carolina de Nord, SUA, crede că doamnele au datoria să-și satisfacă partenerii.

Mesajul unei amante pentru soțiile înșelate: “Este vina femeii”

„Dacă un bărbat înșală, de obicei, este vina femeii, probabil că ea este plictisitoare și el doar încearcă să găsească ceva mai bun în altă parte”, este de părere aceasta.

Femeia mai spune că viața sexuală dintr-o relație este mult mai importantă decât s-ar crede. Ea recomandă sexul de cel puțin patru ori pe săptămână pentru a-i menține interesați pe bărbații. Tânăra de 32 de ani, care a fost înșelată în trecut, a declarat:

„Bărbații sunt ușor de distras. Oferă-i sex când se așteaptă mai puțin, poate în mașină sau când vă uitați la televizor. Gândește-te la momentul când ați început relația, cât de des faceați sex atunci? Sexul este atât de important! Dacă nu ai timp sau ești prea obosită, atunci ar trebui să-ți faci timp. Când sexul încetează, încep problemele”, a spus aceasta, potrivit dailystar.co.uk.

Citește și: Loredana Groza spune adevărul despre relația cu Nick Casciaro

Model pe OnlyFans cu peste 81.000 de urmăritori,

Ea susține că rolul de amantă îi permite să se distreze, fără alte implicații.

“Îmi place să fiu femeia din fanteziile lor să le dau ceea ce își doresc. De multe ori, ei vorbesc despre partenerele lor. Mă simt ca un terapeut”, a mai spus ea.

Tânăra este și model pe OnlyFans, acolo unde are împărtășește fotografii indicente cu peste 81.000 de urmăritori,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *